Skip to main content

Hieronder vind u een selectie van onze producten:

Germaine de capuccini

Germaine de capuccini werd in 1964 in Spanje gecreëerd door de charismatische Carmen vidal en staat intussen in de top 5 van de internationale cosmeticamerken. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwende technologie maakt het mogelijk om telkens weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen. Het luxemerk wordt verdeeld in meer dan 80 landen en dit in de meest exclusieve schoonheidsinstituten, de beste spacentra en 5-sterrenhotels. Enkele internationale referenties: The leading hotels of the world, Sheraton, four seasons, Relais& Chateaux. Verder worden de producten enkel verkocht door opgeleide specialisten.

Baija Paris

Van de vele reizen die Baija(een voornaam die gelukkige vrouw betekent)heeft gemaakt hield ze een schrift bij met getuigenissen rijk aan de kleuren van de wereld.

Dit avontuur begint wanneer ze net meerderjarig is en ze het Midden-Oosten achter zich laat, geleid door een gretige nieuwsgierigheid naar ontdekkingen. Ze gaat opzoek naar vrouwen om ideeën uit te wisselen en de wereld waarin ze evolueren te begrijpen. Gefascineerd door datgene wat haar omringt, schrijft ze zorgvuldig alle denkbeeldige of echte verhalen op die richting geven aan haar reizen. Met een voorliefde voor de natuur en de schoonheid, ontwikkelt ze een passie voor de krachten van planten met een voedende en cosmetische waarde. Dit persoonlijke relaas, nu eens een reisdagboek, dan weer een verzameling recepten, levert ons schoonheidsgeheimen en rituelen die hun oorsprong vinden in eeuwenoude tradities. Wij hebben ons door dit dagboek laten inspireren voor de intwikkeling van authentieke, doeltreffende en rijkelijke producten.

Deze producten worden vervaardigd in Frankrijk en bevatten minstens 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ze zijn ontwikkeld zonder parabenen en phenoxyethanol.

MII cosmetics

Om een totaal nieuw concept van producten te kunnen ontwikkelen, werd bij de ontwikkeling van 'mii' rekening gehouden met de internationale feedback van duizenden vrouwen. Een verzorgde productlijn kwam tot stand, die ervoor zorgt dat je je mooi voelt, wie jij ook bent, hoe je er ook uitziet met respect voor de huid en natuur.

Mii is een innovatief merk, volledig gebaseerd op mineralen, met een unieke en natuurlijke samenstelling vrij van parabenen, kusntmatige geurstoffen, vulmiddelen, schadelijke conserveermiddelen en is dierproefvrij. Bovendien biedt de volledige lijn een ultieme zonbescherming!

Alpha H

Alpha H is een meervoudig award winning merk uit Australië, dat professionele, bovengemiddeld effectieve huidverbeteringsproducten maakt. Iedereen die de kwaliteit van zijn of haar huid wil verbeteren en daadwerkelijk resultaat wil zien, ongeacht leeftijd, huidtype, budget of levenstijl.

De rode draad in de producten is het fruitzuur glycolzuur. Vanwege de uitzonderlijke werking en resultaten op het gebied van pigmentvlekken, acne, grove poriën, dehydratatie, een verdikte huid of een doffe ongelijkmatige huid.